Meniu


Galerie

Acest apartament este vândut.

Caracteristici și facilități

ID-ul proprietății 969
Preț 53700 €
Preț pentru m2 De la 600 €
Suprafața 89.5 m2
Odăi 3
Băi 2
Stare imobil
Mobilat/Nemobilat
Structura blocului Monolit
Dare în exploatare trimestrul III, 2019
Etajul 7
Numărul total de etaje 10

Dorești o vizionare?

Completează forma de mai jos și în cel mai scurt timp vă apelează un expert și pogramăm o vizionare.

Vă Mulțumim. În scurt timp veți fi contactat de un expert.
Oops. Ceva nu a mers. Vă rugăm să încercați mai târziu.

Descriere apartament

Apartament cu 3 odai în Complex locativ „Nicolae Costin”

Complexul rezidential este situat in sectorul Buiucani pe strada Nicolae Costin. Blocurile confortabile și moderne vor fi construite la o suficienta distanță de drum. Zonele înconjurătoare inverzite și curtea interioară bine amenajata, vor crea un confort suplimentar. În curți vor fi instalate bănci confortabile și se vor crea terenuri de joacă pentru copii. Zona este caracterizată de o ecologie favorabilă și o infrastructură socială dezvoltată. În regiunea caselor aflate în construcție, există tot ceea ce este necesar pentru un trai decent. În apropiere se află policlinica pentru adulți și copii, grădiniță, centre de sănătate.Vă veti putea relaxa și bucura de aerul proaspăt in Parcul Butoias, care se află în preajma blocului. De asemenea, lingă bloc se află supermarket, farmacii, salon de înfrumusețare, cafenea. Lucrînd la acest proiect, specialiștii companiei s-au straduit să creeze o atmosferă confortabilă și favorabilă atât într-un apartament separat, cât și în afara acestuia.

Complexul rezidential Nicolae Costin, va aparține tipului confort. Va fi alcătuit din case cu 9 și 10 etaje. Acestea blocuri moderne vor include 294 de apartamente cu 1, 2 și 3 odai. Intrările vor fi echipate cu lifturi silențioase OTIS. Supravegherea video și interfoanele, vor asigura securitatea locuitorilor. Apartamentele vor fi luminoase și spațioase, dotate cu rețele moderne de inginerie și sisteme de alarmă la incendiu.

Casele sunt construite din materiale de constructie de înaltă calitate care au trecut o examinare profundă.

Informații de contact

Contactează-ne și noi îți găsim apartamentul potrivit la cel mai bun preț.

Sau completați forma de mai jos și vă apelează un expert.

Vă Mulțumim. În scurt timp veți fi contactat de un expert.
Oops. Ceva nu a mers. Vă rugăm să încercați mai târziu.

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2024 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi