Meniu


Anul înființării 2010
Proiecte finisate
Proiecte curente

Despre companie

Compania «Restart business» a fost înființată în anul 2010 și se ocupă cu construcția complexelor rezidențiale în Chișinău. Proiectanţii și specialiştii organizației de construcții întotdeauna oferă clienților săi soluții bine gândite în sectorul locativ, care sunt potrivite tuturor categoriilor de cetățeni. De-a lungul activității sale, «Restart business» a reuşit să pună în funcțiune o mulțime de obiecte imobile, cu o suprafață totală de peste 32.000 m2.

Fiecare clădire construită de companie are o carcasă monolitică din beton armat foarte puternică, iar pereții exteriori sunt realizați din blocuri de beton gazos care sunt fabricate într-un proces de producţie cu autoclave. Fațadele tuturor clădirilor se izolează suplimentar cu plăci din vată minerală, ceea ce permite păstrarea căldurii în apartamente, chiar și în perioada de timp cu geruri puternice. Pereții de secţionare și cei interiori sunt, de asemenea, construiți din blocuri de beton gazos, dar cu o grosime mai mică decât pereții exteriori ai clădirii. Totuşi, acestea asigură o izolare fonică excelentă.

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2024 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi