Meniu


Anul înființării
Proiecte finisate 11
Proiecte curente 1

Despre companie

Echipa companiei de construcții „Stroy Invest” este creată din oameni creativi și talentați, implicați în crearea unei locuințe moderne și confortabile, cu un design elitist.

Apartamentul în care veți locui este creat de arhitecți recunoscuți și organizații contractante ce au reușit să impresioneze comunitatea cu variate clădiri cu design unic.

Clienții StroyInvest beneficiază de un grad incomparabil de securitate, confort, căldură și comoditate, ceea ce nu puteți găsi la alte companii de construcții. Folosim exclusiv cărămidă naturală de calitate superioară și tehnologie din cadru de piatră. Prin urmare, experții consideră proiectele StroyInvest printre cele mai bune dintre cele existente în prezent. Fiecare bloc locativ este construit strict în conformitate cu cerințele pentru fiecare etapă de construcție.

Testimonialele despre „Stroy Invest” demonstrează că anume noi suntem partenerul stabil și de încredere, de la care puteți achiziționa fără riscuri imobilele. Fiecare bloc locativ este cartea noastră de vizită și suntem mândri de fiecare dintre aceste proiecte.

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2023 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi