Meniu


Anul înființării 2001
Proiecte finisate 17
Proiecte curente 7

Despre companie

FPC „Exfactor Grup” SRL a fost înființată în anul 2001 şi a început să-şi desfășoare activitatea în sfera comerțului. În scurt timp Compania şi-a lărgit sfera de activitate şi anume în domeniul construcțiilor.

În anii de activitate 2004 – 2017, FPC „Exfactor Grup” SRL, a edificat și dat în exploatare în total 17 Complexe locative și Blocuri de locuit, circa 2000 apartamente, ceia ce constituie peste 270 000 m. p.

De-a lungul anilor FPC “Exfactor Grup” SRL s-a remarcat nu doar prin construcția blocurilor locative dar și în construirea obiectelor industriale de importanta națională și internațional, asa cum ar fi Terminalul Aeroportului Chișinău care este proiect modern cu o arhitectura deosebita sau parcarea multi etajată a Aeroportului Internațional Chișinău cu o suprafață de circa 23 000 m. p. compusa din patru etaje și o capacitate de 823 de locuri.

Un alt proiect de excepție este și Complexul High Park din str. Trandafirilor 2/2. Acest complex locativ este unical pentru mun. Chișinău, deosebindu-se prin următoarele caracteristici: s-au executat fața de ventilate asigurând o aerisire continua a întregului bloc locativ, un număr mic de apartamente având ca priveliște întreg orașul, ascensoare panoramice de ultima generație, geamuri termopan eficient energetice cu profil de 82mm și 2cm sticla, pe acoperișul casei a fost amenajata o terasa cu zone de recreere.

Toate casele noastre au fost proiectate cu o stabilitate seismică până la 9 grade. Blocurile locative a Companiei FPC „Exfactor Grup” SRL au ca structura carcasă de beton şi pereţi din cărămidă, fiind izolate cu vata minerala, ce garantează o izolare fonica și termica. Proiectul fiecărui apartament este bine structurat. In construcția lor sunt utilizate doar materiale calitative şi sigure. Complexele locative sunt îngrădite, oferind un grad sporit de confort și securitate, teritoriile adiacente sunt înverzite, sunt amenajate cu terenuri de joaca şi spatii de agrement. La momentul dării în exploatare, în apartamente sunt instalate geamuri termopan cu 5-6 camere LowE, uşi blindate, contoare de apa şi gaz, apeduct şi sistem de gazificare, cablaj pentru televiziune şi internet prin fibra optică, sistem de încălzire autonom.

In prezent avem în derulare mai multe proiecte în raza întregului municipiu, cum ar fi: str. Alba Iulia nr. 77A, str. Pietrarilor nr. 10/5 si 10/6, str. Ion Buzdugan, nr. 1,3,5; str. Valea Crucii, nr. 9, str. M. Sadoveanu, nr. 15/4 si 15/2, Str. Mazililor nr. 32 ne străduim sa fim prezenți în fiecare sector a capitalei.

Echipa FPC „Exfactor Grup” SRL va sta la dispoziția Dvs oricând!

Noi suntem aleşi pentru calitate, siguranță şi iar calitate!

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2024 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi