Meniu


Anul înființării 2012
Proiecte finisate 1
Proiecte curente 1

Despre companie

Compania Forum Prim întotdeauna si in toate se străduiește să-și satisfacă clienții. Face tot posibilul pentru ca achiziționarea apartamentelor sale sa fie cât mai simplă și mai plăcută posibil. Pe tot parcursul activității sale, compania oferă clienților condiții flexibile de plată și un sistem individual in rate.

Responsabilitatea noastră este crearea în timpul propus a unei locuințe confortabile care să îndeplinească toate standardele de construcție este principala prioritate a companiei.

Obiectivul nostru principal este de a ajuta pe fiecare client să-și realizeze visul de a avea un apartament confortabil. Proiectarea profesională, construcția de înaltă calitate, materialele calificative concepute pentru clima noastră și o experiență colosală în exploatarea corectă a locuințelor ne permit să satisfacem toate necesitațile cumpărătorului.

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2024 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi