Meniu


Anul înființării 1995
Proiecte finisate 6
Proiecte curente 2

Despre companie

Horus este o companie de construcții care activează pe piața din Moldova din anul 1995. Inițial compania și-a desfășurat activitatea în domeniul instalării și întreținerii de utilități (sisteme de încălzire și gaz), pentru ca ulterior să-și extindă echipa de profesioniști și în domeniul construcției imobiliarelor. Principalul pilon pe care se ghidează compania zi cu zi este calitatea superioara a serviciilor oferite și a lucrărilor finalizate.

Vasta experiență locală și baza solidă financiară recomandă Horus ca un investitor constant în piața imobiliară din Moldova, cu misiunea de a crea imobile moderne și solide.

Horus a dezvoltat deja în Chișinău mai multe complexe locative la cele mai înalte standarde, și care se bucură deja de aprecierea celor care au ales să locuiască acolo. Astfel, vorbim despre complexul locativ Horus Paradise și complexul Florilor Residence.

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2023 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi