Meniu


Anul înființării 1995
Proiecte finisate 4
Proiecte curente 1

Despre companie

Compania de construcţii “Interactiv” S.A. a fost înfiinţată în anul 1995 la data de 2 noiembrie (IDNO 1003600047571) şi activează pe piaţa imobiliară şi a serviciilor în Republicii Moldova în baza Licenţei seria A MMII Nr.030981, desfăşurînd activităţi precum: construcţii de case particulare; construcţii de cartiere locative; construcţii inginereşti; lucrări de finisaj; instalarea reţelelor inginereşti interioare si exterioare de gazificare, apă şi canalizare; montarea sistemelor de încălzire autonomă; producerea construcţiilor din metaloplast si aluminiu (uşi, geamuri, pereţi despărţitori, vitralii, etc.) Sediul Companiei se află în municipiul Chişinău, strada Ion Inculeţ 105.

Fiind în rolul de antreprenor general, subantreprenor sau investitor al proiectelor de construcţii civile şi industriale, “Interactiv” S.A. a reuşit să realizeze mai multe proiecte importante. Cartea de vizită a companiei este implementarea şi utilizarea celor mai noi tehnologii, materiale şi echipamente.

În pofida dificultăţilor economico-sociale specifice perioadei de tranziţie, “Interactiv” S.A. a fost prima companie din Republica Moldova care a construit prima parcare subterană, în anul 1997 a aplicat sistemul de planificare individuală al apartamentelor; a iniţiat montarea sistemului de încălzire autonomă individuală, in anul 2002 a iniţiat instalarea contoarelor de apă în camere sanitare pentru efectuarea controlului de către organele competente de stat, fără a incomoda locatarii.

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2024 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi