Meniu


Anul înființării 2000
Proiecte finisate 10
Proiecte curente 17

Despre companie

Compania KIRSAN COM SRL, fondată în anul 2000, este specializată pe construirea imobilelor în Chișinău.

Scopul companiei – construirea simultană a locuințelor disponibile, frumoase și comode. Deja de la primele proiecte, KIRSAN COM SRL, se deosebeau printr-o arhitectură deosebită, cu planificare și infrastructură bine gândite, aceste caracteristici au proiectele business – class.

Toate etapele de realizare a proiectelor – de la producerea materialelor de construcție, dezvoltarea proiectelor, construirea până la vânzări și darea în exploatare – se face în interiorul agenției. Compania KIRSAN COM SRL construiește doar pe propriile terenuri, pe baza economiei pe intermediari se primește să se mențină un preț nu prea înalt pentru metru pătrat, de asemenea se monitorizează calitatea și termenul construcției.

Servicii de calitate înaltă, deservire corespunzătoare după ce a fost efectuată cumpărarea și răspunderea imediată la întrebările clienților sunt principii importante ale companiei.

La KIRSAN COM SRL activează servicii de lucru cu clienții care adună toate recenziile, analizează atent întrebările și dorințele lor, de asemenea îi ajută la rezolvarea situațiilor dificile. Se ține cont de părerea clienților la proiectarea blocurilor viitoare. Compania se menține de principiile de transparență și de modelare după preferințelor clienților.

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2024 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi