Meniu


Anul înființării 2005
Proiecte finisate 1
Proiecte curente 2

Despre companie

Compania de construcții SKY HOUSE își desfășoară activitatea din 2005, și este un lider pe piața investițională în construcții din Republica Moldova. Compania face parte din Holdingul Financiar- Industrial PROMILTON GRUP, ce cuprinde mai multe companii și întreprinderi active pe teritoriul Republicii Moldova.

Genul de activitate al companiei SKY HOUSE  - dezvoltare, efectuarea lucrărilor de construcție în calitate de executor sau beneficiar la obiectele cu destinație comercială și locativă în Republica Moldova. De la momentul fondării odată cu realizarea unui nou proiect,  compania confirmă titlul unui partener de încredere.

Compania realizează proiecte pe toate segmentele pieței, de la construcții tip și construcții locative Clasa Confort până la oferte Clasa Business și Clasa Premium.

Portofoliul SKY HOUSE cuprinde zeci de case și compexe locative realizate, obiecte comerciale și obiecte cu infrastructură hotelieră dar și proiecte de valorificare maximă a teritoriilor. Totalitatea proiectelor companiei se află la diferite nivele de pregătire și realizare.

Competențele cheie ale companiei:

Maximizarea utilizării eficiente a potențialului fiecărui teren.

Concepte arhitecturale de proiectare, realizate de cele mai bune Studio de Arhitectură și Instituții de Proiectare.

Proiectări conform standardelor europene de la apartament la cartier

Sistemul de control al calității construcției la toate nivelele de realizare a acesteea.

Respectarea termenilor de dare în exploatare a obiectelor.

Asigurarea serviciului clientelă de la încheierea contractului și pînă la primirea dreptului de proprietate a obiectului

Realizarea lucrărilor în strânsă conformitate cu normativele în construcție și legislația Republicii Moldova

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2023 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi