Meniu


Galerie

Caracteristici și facilități

Preț de la 1150 €/m2
Structura blocului Cărămidă
Odăi 1 - 3
Suprafețe 39-212 m2
Etaje
Starea Variantă albă
Darea în exploatare 2025
Apartamente rămase 516
Oraș Chișinău
Sector Rîșcani
Adresa Tudor Vladimirescu 1/8

Proiecte noi

Reprezentant companie de construcții

Dorești o vizionare?

Completează forma de mai jos și în cel mai scurt timp vă apelează un expert și pogramăm o vizionare.

Vă Mulțumim. În scurt timp veți fi contactat de un expert.
Oops. Ceva nu a mers. Vă rugăm să încercați mai târziu.

Evoluția prețurilor

martie 2023 800 €
aprilie 2023 920 €
decembrie 2023 1050 €
iulie 2024 1150 €

Bine de știut.

Toate prețurile sunt direct de la constructor.
De regulă, odată cu evoluția construcției, prețurile apartamentelor se măresc de la 10% până la 25%. Vă recomandăm să investiți într-un bloc locativ de la cele mai bune companii de construcții.
Dacă aveți nevoie de suport, vă rugăm să ne contactați: +373 78 87 79 97

Descriere proiect

Compania „Horus” a dat startul construcției unui nou cartier cu blocuri de locuit în inima orașului Chișinău – „Horus City”. Pentru confortul și siguranța locuitorilor noului complex, casele vor fi construite din materiale de calitate înaltă, în baza unui design modern. Apartamentele cu 1, 2 și 3 odăi vor avea suprafețe de la 39 până la 212 m2. Locuințele vor avea izolare fonică și termică sporite, astfel încât liniștea din casă să nu fie perturbată de sunete externe, inclusiv de la vecini. Siguranța locuitorilor “Horus City” va fi oferită și de sistemul video de supraveghere, amplasat pe tot perimetrul complexului, precum, dar de ușile blindate de la casă.

Așezarea Complexului “Horus City” într-o locație centrală (str. Tudor Vladimirescu), oferă un acces ușor și rapid în orice sector al Capitalei.

Fiecare proprietar de casă în “Horus City” va avea loc de parcare, dotat cu priză pentru încărcarea mașinilor electrice sau pentru orice altă necesitate. Complexul va dispune și de un bloc separat cu parcare supraetajată, așa cum este în Europa.

Fericiții locatari ai “Horus City” vor avea totul la îndemână, în apropiere de casă: terenuri de joacă pentru copii, cabinet medical, supermarket, restaurant și cafenele cu terase, bancă, centru de fitness cu piscină interioară, teren de sport multifuncțional și echipamente pentru practicarea exercițiilor de sport în aer liber. Tot aici vor exista o curățătorie, salon de frumusețe, farmacie, florărie și o serie de alte servicii necesare.

Spre deosebire de alte proiecte imobiliare, în complexul “Horus City” întreaga infrastructură (rețelele inginerești, căi de acces, rețele de electricitate, apeduct și canalizare) va fi construită integral.  Mai mult, pentru a fluidiza circulația, compania va construi, din surse proprii, un drum nou, asfaltat, cu două benzi de circulație, care va face legătura dintre strada Tudor Vladimirescu și Calea Moșilor. Dezvoltatorul imobiliar va amenaja râul Țiganca și teritoriul adiacent, iar apa din râu va fi redirecționată spre colectoare din beton, care de asemenea, vor fi construite de la zero. 

O altă noutate bună este că strada Tudor Vladimirescu va fi lărgită cu o bandă de circulație, până la intersecția cu strada Vadul lui Vodă, iar rețelele termice, care acum sunt vizibile de-a lungul drumului, vor fi strămutate în subteran. Compania ”Horus” va investi astfel în modernizarea orașului Chișinău, în această zonă, aproape 200 de milioane de lei.

Suntem prietenoși față de viitorii proprietari ai caselor de vis, astfel că propunem un sistem accesibil de plată.

Blocul 1 și 2 - în rate până 2 ani cu 0% sau credit ipotecar direct de la Horus - 5 ani 9%

 

Prețurile se pot modifica odată cu avansarea construcției

Vă rugăm verificați disponibilitatea și prețul de la manager vinzări al companiei construcție.

Planuri

APARTAMENTE

Apartamentele din acest complex locativ

Informații de contact

Contactează-ne și noi îți găsim apartamentul potrivit la cel mai bun preț.

Sau completați forma de mai jos și vă apelează un expert.

Vă Mulțumim. În scurt timp veți fi contactat de un expert.
Oops. Ceva nu a mers. Vă rugăm să încercați mai târziu.

Etapele construcției

Mersul construcției la data de

29 Februarie 2023

Mersul construcției la data de

9 Ianuarie 2023

ProiecteNoi.md - este o platformă de vânzări a apartamentelor noi în construcție sau finisate, cu prețuri direct de la cele mai bune companii de construcții. Apartamente în variantă albă sau cu reparație la cheie. Posibilitatea de achitare în rate sau prin programul "Prima Casă"

© 2024 ProiecteNoi SRL. Toate drepturile sunt rezervate

Caută apartamente în blocuri noi